Scroll Top
Renovlies Behang
renovlies_multiwand
Renovlies Behang: compleet systeem

Renovlies behang is momenteel ongekend populair en het meest toegepaste product voor nieuwbouw projecten. We leggen je graag uit wat de belangrijkste kenmerken en voordelen zijn van dit breed inzetbare systeem.

Renovlies (of renovatie vlies, glasvlies, renostuc) is een gladde behangsoort welke we naadloos aanbrengen op de wand, nadat deze is geschuurd. Vervolgens kitten we alle inwendige hoeken af voor een nette afdichting. Tot slot brengen we de muurverf aan waardoor een geheel naadloos eindresultaat is verkregen.

Door de gladde en naadloze uitstraling is dit hét alternatief voor stucwerk. Renovlies kent dan ook vele voordelen ten opzichte van andere wandafwerkingsystemen en is daarmee razend populair in nieuwbouwwoningen.

Scheurvorming verleden tijd
Met een nieuwbouw woning ontkom je er niet aan: scheurvorming. Een nieuw gebouwd pand heeft namelijk zo’n 5 jaar de tijd nodig om zich te ‘zetten’. Gedurende deze periode zullen er haarscheurtjes ontstaan in het stucwerk met soms zelfs grotere scheuren tot gevolg. Renovlies wordt aangebracht op de wand, waardoor het deze scheuren overbrugt. Hierdoor is de vervelende scheurvorming in nieuwbouw woningen met het renovlies systeem verleden tijd!
scheuren-in-stucwerk.jpg

Voordelen Renovlies Behang

Renovlies

Geen zorgen: compleet all-in pakket vanaf €15,-!

Met trots voeren wij onze eigen private label producten-lijn. Zo beschikken we over onze eigen merk renovlies, glasweefsel en diverse lijmsoorten. Vervolgens werken we de renovlies af met een A-merk muurverf zoals Sigma of Sikkens. Zo waarborgen we steeds opnieuw onze kwaliteit en bent u ervan verzekerd dat er enkel met hoogwaardige producten wordt gewerkt.

Transparantie en vertrouwen vinden we erg belangrijk. Daarom werken we altijd met een vierkante meterprijs en op basis van nacalculatie zodat enkel de netto meters in rekening worden gebracht.

Met ons all-in pakket bent u ervan verzekerd dat er door vakmensen met jarenlange ervaring wordt gewerkt met hoogwaardige producten voor een optimaal eindresultaat. Dit mag u verwachten: