Scroll Top
Naadloos Fotobehang
Fotobehang
Naadloos Fotobehang op maat

Fotobehang wordt de laatste jaren steeds populairder en ook nog betaalbaar. Het is persoonlijk in de puurste vorm, doordat eigen foto’s op ongekende groottes kunnen worden afgedrukt. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos: zowat iedere foto kan voortaan worden aangebracht op uw wanden. Multiwand is zowel leverancier als verwerker van naadloos fotobehang, op grote -en kleinschalige projecten.

Uw foto zal worden afgedrukt op een hoogwaardige, duurzame polyester welke 100% PVC vrij is en volledig afwasbaar en krasvast. Dit is dus niet te vergelijken met het vliesbehang in banen.

Wij printen kamerhoog, wat betekent dat het naadloos en uit één stuk aangebracht kan worden. Hierdoor krijgt u het allermooiste eindresultaat.

Video: Multiwand voorziet Inntel Hotel Landmark Amsterdam van 14.000m2 Naadloos Fotobehang op maat

Nieuwsgierig worden? Benieuwd of uw foto geschikt is? Of het logo van uw bedrijf op de wanden? Bel ons gerust voor meer informatie.

Neem vooral ook een kijkje op de website van onze dochter onderneming; Custom Fotowand. Hier hebben we de unieke mogelijkheid ontwikkeld om zélf Naadloos Fotobehang te ontwerpen in een uitgebreide ontwerptool.

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.