Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Airless latex verf spuiten
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Airless latex spuiten door de professionals van Multiwand

Airless latex spuiten is een verftechniek waarbij muurverf of latex door een spuitmond wordt geperst. Hierdoor wordt de verf verneveld en egaal en gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. Zo wordt snel en eenvoudig een mooi glad oppervlak verkregen. Multiwand spuit altijd twee lagen, waardoor in alle gevallen een perfecte dekking wordt aangebracht. Door de snelle werkwijze met een perfect esthetisch resultaat, is airless spuitwerk voor een openbare ruimte heel geschikt. Ook andere grootschalige panden, zoals hotels of ziekenhuizen, zijn voor airless spuiten heel geschikt. Hieronder leest u er meer over.

073 6444777Offerte

De voordelen van airless verf spuiten

Airless spuitwerk is een hele snelle manier van werken. Het gaat veel sneller dan de ouderwetse manier van verven met een roller. Ook het eindresultaat is vele malen egaler en strakker dan wanneer je met een roller schildert. Dat maakt airless latex spuiten tot een relatief goedkope, maar wel heel goede manier van wand- of plafondafwerking. Door de gunstige prijs per m2 van airless spuiten is het heel geschikt om grote oppervlakten of grootschalige projecten mee af te werken. Airless spuitwerk in scholen, in zorginstellingen of in de horeca levert snel een mooi resultaat tegen een gunstige prijs.

Airless latex spuiten wordt vooral toegepast op glad stucwerk. U krijgt dan een strakke gladde latexlaag over het stucwerk heen. De ondergrond moet daarvoor wel echt perfect glad zijn. Multiwand inspecteert en repareert waar nodig de ondergrond. Deze wordt ook behandeld met voorstrijk of wordt geïmpregneerd en de ruimte wordt nauwkeurig afgeplakt. Door de grote kracht van het airless spuiten dringt de verf immers snel door op plekken waar u het niet wilt hebben. Het spuiten van de twee latexlagen gaat daarna razendsnel. Tussen de twee spuitrondes wordt een extra controleronde gedaan. Deze methode kan ook worden toegepast op een ondergrond met structuur. De ondergrond met de structuur blijft dan hetzelfde, er wordt alleen snel en gemakkelijk een fris nieuw laagje latex aangebracht. Tot slot: de afwerking met airless verf spuiten is vaak in witte latex, maar dat hoeft natuurlijk niet. Waar u wilt kan ook met kleur gewerkt worden.

Airless spuitwerk projecten in heel Nederland

Multiwand is specialist in wandafwerkingen. Of het nu gaat om diverse soorten behang, glasvlies of renovlies, om airless latex spuiten of naadloos fotobehang: u kunt hiervoor bij ons terecht. Een ander specialisme van Multiwand is de luxere vormen van wandbekleding. We werken voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. Wij hebben bijvoorbeeld ervaring met hele grote projecten in de hotelsector en in ziekenhuizen. Ook voor interieur advies kunt u bij ons terecht. Door heel Nederland kunt u de resultaten van ons werk tegenkomen. Zo voerden we inmiddels diverse projecten uit in onder andere:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.