Scroll Top
Airless verf spuiten
airless
Naadloos eindresultaat
Bij de Airless verfspuit wordt muurverf (ook wel latex) onder hoge druk (150 tot 250 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen, wordt de verf verneveld. Dit zorgt ervoor dat de verf gelijkmatig en egaal verdeeld wordt over uw wanden en plafonds wat resulteert in een perfect eindresultaat. Daarnaast spuiten we overlappend waardoor je altijd met 2 lagen werkt en er dus een perfecte dekking wordt aangebracht.
Strakke wanden én plafonds
Met spuitwerk bent u verzekerd van een strak en egaal eindresultaat voor zowel wanden als plafonds. Daarnaast is het ook een veelgebruikte techniek voor zolderkappen waarbij we na een primer-laag 2 lagen spuiten voor een perfecte eindafwerking van de zolder.
Bright,Attic,Bedroom,In,The,Fashionable,Apartment
ProSpray-3-29-High-Boy
Wagner 3.29 ProSpray

Multiwand is in het bezit van de professionele Wagner 3.29 ProSpray. Deze zetten we in voor zowel binnen -als buiten schilderwerk en is geschikt voor kleine tot zeer grote projecten. We passen de Airless verfspuit techniek toe op andere renovlies of glasweefsel, plafonds, vers stucwerk, zolders/zolderkappen en parkeergarages.

In beeld: Multiwand spuit álle plafonds in nieuw Van Der Valk Hotel

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.