Scroll Top
Wat we doen
Luxe wandbekleding
Luxe wandbekleding / Contract Wallcoverings
Al bijna 25 jaar zijn we een vooraanstaande speler in de Nederlandse projectenmarkt. Denk hierbij aan het compleet behangen en schilderen van hotels, ziekenhuizen, scholen, kantoren en nog veel meer.
Naadloos Fotobehang op maat

Wij leveren en plaatsen uniek naadloos fotobehang op maat, variërend van één fotowand tot het bekleden van complete hotels met fotobehang. Dit produceren wij 100% duurzaam van gerecycled plastic!

naadloos_
Renovlies
Renovlies, glasweefsel en schilderwerk
Het ideale, naadloze afwerkingssysteem voor (nieuwbouw)woningen doordat het scheuroverbruggend is en bovendien betaalbaar.
Airless latex spuiten
Hiermee ben je verzekerd van een strak en naadloos eindresultaat. Dit passen we toe op alle soorten wanden en plafonds
Airless latex verf spuiten
schilder_
Schilderwerk
We ontzorgen onze klanten volledig door zowel het complete behang -én schilderwerk uit te voeren. Dit doen we zowel op kleine als grote projecten, voor binnen -en buitenschilderwerk. Wel zo makkelijk
Showroom interieur

Ons exclusieve behang moet je zien en voelen! We verwelkomen je dan ook graag in onze showroom en geven graag advies over jouw nieuwe interieur.

pauw
We denken graag mee van advies tot realisatie voor ieder project.

Onze expertises zetten we breed in en door het hele land. Van de MECC Maastricht tot het Feringa ziekenhuis in Groningen, en van het Paleis op de Dam tot vele particuliere woningen.