Scroll Top
Luxe wandbekleding / Contract Wallcoverings
38030-7_goed
Specialisten in luxe wandbekleding en exclusief behang
Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de luxere vormen van wandbekleding zoals Arte, Casamance, Cole & Son, Vescom en vele andere exclusieve merken. Hierbij verwerken materialen zoals textiel, 3d-behang, vinylbehang, whiteboard, vliesbehang of bamboe. Deze verschillende soorten wandbekleding vraagt om expertise en extra aandacht om tot een strak en perfect eindresultaat te komen. Bij Multiwand is uw project met contract wallcoverings in goede handen. Met een gedreven eigen team van 20 specialisten hebben wij voor iedere afwerking de juiste mensen in huis.
Ervaren speler in de projectenmarkt (contract wallcoverings)

Als vaste partner van bijvoorbeeld hotelketens en ziekenhuizen, zijn wij gewend om grote en complexe projecten aan te pakken. Hierbij worden high-end producten van onder andere Vescom en Arte toegepast, voornamelijk in de segmenten hospitality, gezondheidszorg, kantoren en onderwijs. In deze markten is een groeiende behoefte aan mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij de functionaliteit en duurzaamheid van de producten van essentieel belang is. Merken zoals Vescom, Arte BN Wallcoverings en Koroseal sluiten aan bij dit besef.

Technisch voldoen de collecties wandbekleding die de projectmarkt stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid. Multiwand zorgt voor een juiste levering en montage van al deze producten en begeleiden het hele proces van advies tot realisatie.

City-XL-kamer-1030x687
337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.