Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Renovlies Multiwand
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Multiwand is uw renovlies specialist

Renovlies behang wordt steeds populairder. In zowel nieuwbouw als bestaande bouw is het een veel toegepaste manier om wanden en zelfs plafonds af te werken. Dat komt door de vele voordelen en unieke eigenschappen van renovlies. Zo ligt de prijs van renovlies behang laten aanbrengen lager dan voor het stucen van de muren. Renovlies behang werkt scheurtjes weg en voorkomt zelfs nieuwe scheurtjes. Het eindresultaat is net zo glad en strak als bij stucwerk en u kunt vrijwel meteen het renovlies behang schilderen. Multiwand is uw renovlies specialist: wij adviseren u over de beste aanpak, verkopen vele soorten renovlies behang en voeren indien gewenst ook de werkzaamheden uit.

073 6444777Offerte

Renovlies specialist voor wanden en plafond

Renovlies is niet alleen ideaal voor wanden, want het kan ook op plafonds en schuine wanden worden aangebracht. Dat is niet eenvoudig door het gewicht van het behang en de structuur van veel plafonds. Als specialist in renovlies behang brengen we ook renovlies behang op plafonds aan, maar dan moet het plafond wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Het plafond moet glad zijn, en wanneer er gipsplaten zijn gebruikt, moeten ze netjes aansluiten. Wanneer de ondergrond hieraan voldoet en de vakman voldoende snel kan werken, dan is het mogelijk ook een goed resultaat te krijgen met renovlies op plafonds. Mocht uw plafond hier niet aan voldoen, dan is airless verf spuiten een goed alternatief. Ook daarvoor kunt u terecht bij Multiwand.

Renovlies behang prijs

De kosten van het aanbrengen van renovlies behang hangen af van een paar factoren. Ten eerste van de kosten van het vliesbehang. De prijs van renovlies behang hangt vooral af van de dikte. Wij adviseren om niet de goedkoopste soort te kiezen. Meestal betekent dat dat u bij het overschilderen vaker dan één keer moet verven en dan lopen de kosten alsnog op. De arbeidskosten zijn de derde factor waar de prijs van afhangt. U kunt de prijs drukken door te vragen of we een renovlies behang in de aanbieding hebben.

Renovlies behang kopen bij Multiwand

Wilt u meer weten over wat renovlies behang u gaat kosten? Vraag dan in ieder geval een offerte bij ons op: u kunt dan precies zien waar de kosten in gaan zitten. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen: we denken graag met u mee, ook om te kijken of we de prijs kunnen verlagen. Wanneer u wilt zien wat het resultaat van ons werk is, neem dan een kijkje op onze website. U kunt daar zien wat Multiwand als renovlies specialist aan projecten heeft uitgevoerd in ondermeer de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.