Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Renovlies Multiwand
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Renovlies behang laten aanbrengen

Renovlies behang is ideaal als vervanger voor stukwerk in zowel bestaande woningen als in nieuwbouw. Het is net zo strak als stucwerk, maar het het heeft als voordeel dat het veel goedkoper is en meteen overschilderbaar. Het mooie van renovatievlies behang is ook dat het scheurtjes kan verbergen en kan overbruggen. Dat maakt het ideaal voor nieuwbouwhuizen. Door renovlies behang te laten aanbrengen kan de “werking” die in nieuwbouwwoningen vaak scheurtjes in de muren oplevert worden verborgen. Multiwand is dé expert in het behangen met renovlies en doet dit zowel voor particulieren als bedrijven.

073 6444777Offerte

De vele voordelen van renovlies behang

Uw wanden met renovlies behangen heeft heel veel voordelen. Uw muren worden net zo strak en glad als bij stucwerk, maar renovlies werkt ook scheuroverbruggend. Alle kleine scheurtjes en oneffenheden verdwijnen onder het behang. Is uw wand heel oneffen? Kies dan een wat dikker renovlies. Renovlies is ook een stuk goedkoper dan stucwerk en het is meteen overschilderbaar. Daarbovenop is het ook brandvertragend, vochtwerend en krasvast. Van renovlies behang laten aanbrengen heeft u jarenlang plezier. Wanneer u kiest voor een afschrobbare verfsoort bij de afwerking, dan verlengt u de levensduur nog verder.

Behangen met renovaties plus schilderen

Renovlies kan naadloos worden aangebracht en is direct sausklaar. Eventuele behangnaden die nog net zichtbaar zijn verdwijnen zo onder de verf. Hoekjes en kiertjes worden gevuld met kit en zo ontstaat een glad en naadloos eindresultaat. U kunt overigens niet alleen kiezen voor een glad behang, we kunnen ook renovlies aanbrengen met een mooi patroon of bijzondere structuur. De verf waarmee u de renovlies overschildert hoeft bovendien niet per se wit te zijn, want u kunt ook kiezen voor een mooie kleur. Zo kunt u uw wanden perfect laten passen bij de rest van uw interieur.

Uw renovlies behangservice

Het aanbrengen van renovlies behang is niet iets wat u eenvoudig zelf kunt doen, zelfs niet wanneer u een ervaren behanger bent. Het behang is relatief dik en het naadloos aanbrengen is een klusje voor specialisten. Ook het gereedschap van de professional helpt bij het goed aanbrengen van het behang.

Multiwand is een ervaren specialist in renovlies behang, glasvlies behang en andere wandafwerkingen. Wij werken voor particulieren, maar ook voor professionals in de bouw en de projectenmarkt. Neem gerust contact op voor advies. We denken graag met u mee hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Op onze website kunt u zien dat we al renovliesprojecten realiseerden in onder andere de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.