Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Professionele schilder of behanger gezocht?

Bij het renoveren of opknappen van een ruimte is de hulp van een professionele schilder en behanger van onschatbare waarde. Hoewel doe-het-zelf-projecten verleidelijk kunnen zijn, brengt het inhuren van een vakman vele voordelen met zich mee. Zeker als u voor een schilder en behanger van Multiwand gaat, kunt u ervan op aan dat het eindresultaat niet alleen fraai, maar ook van goede kwaliteit is. Onze professionals brengen een schat aan ervaring en expertise mee naar elk project. Daardoor kunnen we niet alleen zorgen voor een superieure afwerking, maar staan we ook voor u klaar met een uniek en creatief advies of ontwerp. Zo zorgen we ervoor dat de ruimte uitnodigend voelt en qua uitstraling precies past bij waar u deze voor wilt gebruiken.

073 6444777Offerte

Schilder of behanger voor horeca en hotels

Met onze uitgebreide ervaring als schilder en behanger voor grote projecten, zijn we de aangewezen partij voor openbare ruimtes, horeca en hotels. Of het nu een wachtruimte betreft, een hotelkamer of een restaurant, het juiste schilderwerk en met zorg gekozen behang dienen altijd als de basis voor een passende sfeer. Bij Multiwand zijn we gespecialiseerd in luxe en exclusieve wandafwerkingen, waarbij we enkel topkwaliteit materialen gebruiken die geschikt zijn voor de projectenmarkt. Daardoor kunnen we altijd een duurzaam resultaat van hoge kwaliteit garanderen. We hebben als schilder en behanger reeds vele hotels en horecagelegenheden mogen verfraaien, steeds weer met een fantastisch resultaat.

Behanger en schilder voor scholen, ziekenhuizen en instellingen

Ook als schilder en behanger voor een openbare ruimte hebben we de nodige ervaring. Denk aan scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen, waar de juiste wandafwerking een wereld van verschil kan maken. In dit soort ruimtes is het nóg belangrijker om voor een duurzame en kwalitatief goede wandafwerking te kiezen, aangezien ze doorgaans zeer intensief worden gebruikt. Zoekt u een ervaren schilder en behanger voor ziekenhuizen, scholen of een zorginstelling? Voor Multiwand is geen project te groot. We staan voor u klaar van ontwerp tot uitvoering en zorgen ervoor dat de wanden tot in de puntjes worden afgewerkt.

Waarom een schilder en behanger van Multiwand inschakelen?

Het verschil tussen een professioneel aangebrachte laag verf of behang en een doe-het-zelf poging is vaak opvallend. Bij Multiwand streven we naar perfectie in de vorm van strakke lijnen, zeer gelijkmatige verflagen en een uitmuntende afwerking. Wanneer onze schilders en behangers klaar zijn, oogt de ruimte uitnodigend, comfortabel en super professioneel. En door gebruik te maken van de beste producten garanderen we altijd een duurzaam resultaat op de lange termijn.

Onze schilders en behangers staan voor u klaar door heel het land, voor zowel kleine als zeer complexe projecten. Wilt u dat we met u meedenken over de vormgeving en de juiste afwerkingen? Dan staan ook onze ervaren interieurontwerpers voor u klaar in onder andere de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.