Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Fotobehang

Professionele behanger gezocht?

Bij Multiwand bent u aan het juiste adres als u een professionele behanger zoekt met passie voor het vak. Als ervaren speler in de contract wallcoverings projectenmarkt hebben we reeds vele bedrijfspanden, instellingen en scholen, maar ook woningen voorzien van luxe behang. U kunt bij ons dan ook niet alleen een behanger inhuren, maar we leveren ook high-end wandafwerking van vele toonaangevende merken. Denk aan Arte, Cole & Son, Vescom en Koroseal. Dat in combinatie met onze professionele behangers en een gedegen advies, maakt ons de aangewezen partij voor elk behangproject. Modern of klassiek, ingetogen of juist extravagant, bij Multiwand krijgen uw muren de uitstraling die u in gedachten heeft. En dat voor een scherpe prijs!

073 6444777Offerte

Behanger gezocht voor kleine en grote projecten

Bij Multiwand hebben we reeds jarenlange ervaring opgedaan als professionele behangers en ontelbaar veel projecten mogen verzorgen – van knusse woonkamers tot schoolkantines en van instellingen tot hotels en klinieken en zelfs het Paleis op de Dam. Voor elke klus, groot of klein, kunt u bij ons een behanger inhuren en uiteraard geven we u ook graag een passend advies.

Waarom een professionele behanger inschakelen?

Heeft u geen ervaring met het aanbrengen van behang? Dan kunt u het beste een ervaren behanger zoeken voor uw project. Het vergt namelijk vakkennis en een getraind oog om behang naadloos en zonder luchtbellen aan te brengen. Zeker bij een groot oppervlak is dat een klus die nogal eens wordt onderschat. Zelfs de hoeveelheid lijm speelt een grote rol bij het correct aanbrengen van behang, iets waar een professionele behanger zijn hand natuurlijk niet voor omdraait. De prijs van een behanger weegt dan ook op tegen de voordelen, want het zou zonde zijn als uw luxe behang oneffenheden vertoont of na verloop van tijd loslaat.

Professioneel behangadvies

Heeft u een bepaalde sfeer in gedachten en weet u niet hoe u deze realiseert? Vraagt u zich af hoe een bepaalde kleur of een motief van invloed is op een ruimte? Of wilt u simpelweg gebruikmaken van onze creativiteit en een ervaren behanger met u mee laten kijken? Welke sfeer u ook in gedachten heeft, wij helpen u deze te realiseren met passende wandafwerking die aansluit op uw wensen.

Behanger inhuren: de kosten per m2

Wilt u weten waar u bij een professionele behanger qua kosten aan moet denken? Wij hanteren meestal kosten voor een behanger per m2. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Het type behang dat u wilt laten aanbrengen bijvoorbeeld, maar ook de staat waarin de muur zich bevindt. Bovendien zijn er in sommige gevallen afwerkingsopties mogelijk (zoals schilderen), welke meegenomen moeten worden in de kosten voor de behanger per m2. We denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden en doen u vervolgens een offerte toekomen waarin de prijs voor de behanger wordt gespecificeerd.

Kortom: behanger gezocht voor een project? We staan in heel het land voor u klaar en staan open voor zowel kleinschalige als zeer complexe projecten! In ondermeer de volgende steden hebben we reeds vele wanden naar wens mogen afwerken:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.