Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Luxe wandbekleding

Luxe wandbekleding voor bedrijven en instellingen

Bij Multiwand bent u aan het juiste adres voor luxe wandbekleding voor de meest complexe interieurprojecten. Door de jaren heen hebben we reeds vele bedrijfspanden, hotels, klinieken en zelfs het Paleis op de Dam mogen voorzien van een wandafwerking binnen. Dat vraagt om vakmanschap en expertise, maar ook om hoogwaardige, exclusieve wandbekleding die tegen een stootje kan. Technisch gezien voldoen onze collecties wandafwerking dan ook aan alle eisen die de projectmarkt eraan stelt. Denk aan slijtvastheid, brandwerendheid, duurzaamheid en lichtechtheid.

Bent u op zoek naar luxe muurbekleding die indruk maakt? Bij Multiwand staan we voor high-end wandafwerking in de breedste zin van het woord. Bij ons is uw project in goede handen, van advies tot uitvoering.

073 6444777Offerte

Exclusieve wandbekleding voor hotels en horeca

Een behaaglijk gevoel in horeca en hotels begint met de juiste wandbekleding binnen. Deze kan de gewenste esthetiek creëren, maar ook bijdragen aan een prettige sfeer door geluiddempend te werken. Luxe wandkleding voor horeca en hotels is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, dessins en materialen. Vertrouw op onze expertise en laat ons wandbekleding in uw hotel of horecagelegenheid aanbrengen die precies de juiste snaar raakt.

Luxe wandbekleding voor scholen, ziekenhuizen en instellingen

Ook in openbare gelegenheden kan zorgvuldig gekozen behang bijdragen aan de juiste beleving. Luxe wandbekleding voor een openbare ruimte moet zeer duurzaam en slijtvast zijn, maar ook professioneel en sfeervol ogen. Kiest u voor Multiwand? Dan kiest u voor bewezen vakmanschap en een gedegen advies. Niet voor niets hebben we reeds veel luxe wandbekleding in ziekenhuizen, scholen en andere openbare ruimtes mogen aanbrengen. En dat elke keer weer met een prachtig resultaat!

Luxe wandbekleding laten aanbrengen

Of u nu luxe wandbekleding in een zorginstelling, kantoorpand of boetiekhotel wilt laten aanbrengen, bij Multiwand zijn we uw professionele partner op het gebied van exclusieve wandafwerking. Met ontelbaar veel projecten op onze naam draaien we onze hand niet om voor zelfs de meest complexe hulpvraag. Wilt u uw (bedrijfs)ruimte naar een hoger niveau tillen? Laat ons de wandafwerking binnen verzorgen en creëer een basis voor een interieur waar je U tegen zegt.

Ons uitgebreide team aan vakmensen en onze flexibele werkwijze stellen ons in staat om projecten door heel het land te realiseren. Onder andere in alle volgende steden hebben we reeds op vele locaties luxe wandbekleding mogen aanbrengen:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.