Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Renovlies Multiwand
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Glasvezelbehang aan laten brengen

Glasvezelbehang is zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen en (bedrijfs)panden een uitstekende keuze. Het biedt vele voordelen, waaronder de duurzaamheid en flexibiliteit, en is in vele soorten en maten beschikbaar. Bovendien is het een voordelig alternatief voor stucwerk. Bij Multiwand bent u aan het juiste adres om glasvezelbehang aan te laten brengen. Onze ervaren behangexperts weten wel raad met dit unieke materiaal, dat u beter niet met eigen handen op de muren bevestigt. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van glasvezelbehang? We vertellen u er graag alles over!

073 6444777Offerte

De voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang staat voornamelijk bekend om zijn duurzaamheid. Het is namelijk bestand tegen scheuren en slijtage, wat vooral van pas komt in nieuwe constructies waar muren nog worden blootgesteld aan bewegingen en aanpassingen. Echter, ook in zeer oude gebouwen is glasvezelbehang door de flexibiliteit een goede optie. De vezels in het behang zorgen voor een stevige en stabiele structuur, die niet snel beschadigt.

Glasvezelbehang is ook perfect voor wanden die scheurtjes of een oneffen oppervlak vertonen. In plaats van de wand in zijn geheel te laten afwerken, kan glasvezelbehang aan laten brengen ook een wereld van verschil maken, zeker als u het schildert in een kleur naar keuze.

Het laatste voordeel van glasvezelbehang is de veelzijdigheid. Het is verkrijgbaar in ontzettend veel texturen en stijlen, waardoor het zowel in klassieke als moderne interieurs kan worden toegepast.

Glasvezelbehang voor nieuwbouw

We noemden reeds het vermogen van glasvezelbehang om oneffenheden in de muur te verbergen en zich aan te passen bij kleine bewegingen in de muur. Daardoor is glasvezelbehang voor nieuwbouw bij uitstek geschikt. Waar andere behangsoorten kunnen scheuren als de woning nog teveel ‘werkt’, gebeurt dat bij glasvezelbehang niet snel. Het biedt een gladde afwerking en versterkt zelfs de muren, waardoor het een ideale keuze is voor nieuwbouwprojecten.

Glasvezelbehang laten aanbrengen versus zelf doen

Het aanbrengen van glasvezelbehang is geen klus voor onervaren handen. Het vergt deskundigheid en precisie om de relatief zware banen correct aan te brengen en is een taak die vaak wordt onderschat. Door het uit te besteden aan een expert worden luchtbellen, loslatend behang en scheuren voorkomen, waardoor u gegarandeerd lang plezier heeft van het eindresultaat.

Wilt u glasvezelbehang in nieuwbouw laten aanbrengen? Of heeft u juist een ouder pand dat u wilt voorzien van deze uiterst sterke behangsoort? In beide gevallen bent u bij Multiwand aan het juiste adres. We adviseren u allereerst graag over de meest geschikte variant en komen deze vervolgens vakkundig aanbrengen.

Glasvezelbehang: de kosten

De prijs voor het aanbrengen van glasvezelbehang is voor nieuwbouw en bestaande woningen gelijk, en hangt af van het te behangen oppervlak en de gekozen behangsoort. Heeft u een andere muur die u ook graag wilt voorzien van behang, maar dan in de vorm van luxe fotobehang of renovlies? Ook dan staan we voor u klaar. We leveren het meest exclusieve en stijlvolle behang van vele topmerken en creëren in overleg precies de sfeer die u in gedachten heeft.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dan voorzien we u van alle benodigde informatie en een passend advies. We zijn werkzaam door heel Nederland en hebben reeds bij vele klanten in o.a. de volgende steden glasvezelbehang mogen aanbrengen:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.