Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Inntel Hotels Utrecht

Behangwerk voor bedrijven en particulieren

Is het behang in uw bedrijf of woning aan vervanging toe? Of heeft de uitstraling van uw pand een opfrisser nodig? Bij Multiwand hebben we meer dan 25 jaar ervaring in behangwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren wandbekleding op maat voor ieder type bedrijf, van behangwerk voor horeca tot behangen in een zorginstelling. Daarnaast zijn we actief in zowel binnen- als buitenland.

In de afgelopen 25 jaar hebben we aan enorm veel mooie projecten mogen werken van verschillende groottes. Zo zijn we bijvoorbeeld reeds een vaste partner voor verscheidene hotelketens, ziekenhuizen en zorginstellingen. Als gevolg hiervan hebben we veel expertise opgedaan en gespecialiseerde kennis weten te vergaren met betrekking tot alle soorten behangwerk.

073 6444777Offerte

Vakkundig advies over uw behangwerk

Wij komen graag met u in contact om uw wensen en ideeën te bespreken. We kijken hierin onder andere naar de grootte van het project en de plek waar de wandbekleding terecht moet komen. Behangwerk voor een openbare ruimte brengt bijvoorbeeld andere behoeftes met zich mee dan behangwerk voor hotels. Bij Multiwand snappen we dit en we leveren dan ook altijd een op maat gemaakt advies. Daarnaast heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon.

Behangwerk en wandbekleding op maat

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende types behang, in allerlei soorten en maten. Duurzaamheid en functionaliteit staan in al onze behangwerk projecten hoog in het vaandel, en al onze collecties voldoen aan de technische eisen van uw specifieke projectmarkt. Denk hierbij aan brandwering, slijtvastheid en de kleurstabiliteit van het behang. Ieder projet is uniek. Bij behangwerk voor particulieren wordt er bijvoorbeeld veel gekozen voor renovlies behang, en in hotels wordt er vaak voor wandbekleding gekozen met een luxere uitstraling. Ieder stukje behang dat wij plaatsen is echter van topkwaliteit en wordt met zorg aangebracht door onze professionals.

Voordat we over gaan tot het aanbrengen van het behangwerk, meten we de te behangen ruimte(s) persoonlijk op, zodat al het behang naadloos op elkaar aansluit en de ruimte een mooi geheel wordt.

De kosten voor behangwerk

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of woning kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de wensen de bespreken, waarna we u een voorstel en offerte op maat doen toekomen.

Wij leveren behangwerk voor scholen, hotels en particulieren, maar ook behangwerk voor ziekenhuizen en zorginstelling in onder andere de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.