Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Textuur behang

Behangersbedrijf voor bedrijven en particulieren

Als toonaangevend behangbedrijf biedt Multiwand gespecialiseerde behangdiensten aan voor hotels, scholen, zorginstellingen en particuliere klanten. Onze ervaren behangers zorgen te allen tijde voor een perfecte afwerking, ongeacht de complexiteit van het project.

073 6444777Offerte

Behangersbedrijf voor hotels

De hotelbranche vereist een verfijnde uitstraling, en als gespecialiseerd behangersbedrijf voor hotels begrijpen wij dit als geen ander. Wij specialiseren ons in het creëren van luxe en comfortabele sferen, waarbij ieder detail telt. Onze projecten variëren van prestigieuze hotelketens tot boutique hotels, waaronder bekende namen zoals het Krasnapolsky, Inntel Hotels en Van Der Valk.

Behangersbedrijf voor scholen: Stimulerend, veilig en duurzaam

Als ervaren behangersbedrijf voor scholen begrijpen we het belang van het creëren van een omgeving die zowel stimulerend als veilig is voor studenten. We kiezen materialen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder brandwerendheid en duurzaamheid. Onze ervaring als behangersbedrijf voor scholen heeft ons inzicht gegeven in het kiezen van de juiste texturen en kleuren die bijdragen aan een positieve en productieve leeromgeving. Met Multiwand wordt elke klas of gemeenschappelijke ruimte getransformeerd in een ruimte die leren en creativiteit stimuleert.

Vescom en Arte behangersbedrijf

Als Vescom behangersbedrijf onderscheiden wij ons door onze focus op innovatieve en trendsettende ontwerpen. Vescom staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en esthetisch verfijnde producten, die perfect passen bij onze toewijding aan stijl en functionaliteit.

Multiwand is ook een Arte behangersbedrijf en we werken daarnaast met Casamance en Cole & Son, waardoor we een breed scala aan keuzes kunnen aanbieden. Of het nu gaat om textiel, 3D-behang, vinyl of vliesbehang, ons team heeft de expertise om elke ruimte te transformeren in een stijlvol en praktisch meesterwerk. We combineren de nieuwste trends met tijdloze designs om elke omgeving een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te geven.

Behangersbedrijf voor de zorg

In zorginstellingen is de combinatie van hygiëne, rust en warmte essentieel. Onze behangkeuzes zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strenge hygiënische eisen, terwijl ze tegelijkertijd een kalmerende en warme sfeer bieden.

Als behangersbedrijf in de zorg begrijpen we dat elke zorginstelling uniek is en werken we nauw samen met onze klanten om behangoplossingen op maat te leveren die de gezondheids- en welzijnsbehoeften van uw patiënten ondersteunen. Of het nu gaat om ziekenhuizen, klinieken of faciliteiten voor langdurige zorg, ons team zorgt ervoor dat elke ruimte niet alleen praktisch en gemakkelijk te onderhouden is, maar ook bijdraagt aan een positieve en helende omgeving.

Behangersbedrijf voor particulieren: Creatief, persoonlijk en op maat

Bij Multiwand begrijpen we dat elk particulier project zijn eigen unieke charme en uitdagingen heeft. We luisteren naar uw wensen en het omzetten van uw visie in realiteit. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige huiskamer, een stijlvolle slaapkamer of een dynamische speelruimte, onze aanpak is altijd creatief en persoonlijk.

We zijn een behangersbedrijf voor particulieren dat werkt met een breed scala aan hoogwaardige materialen en stijlen, van klassiek tot modern. Onze wandafwerkingen weerspiegelen niet alleen uw persoonlijke stijl, maar garanderen ook de kwaliteit en duurzaamheid die u van ons verwacht. Zo wordt uw huis een ware weerspiegeling van wie u bent.

Wij zijn in heel Nederland actief, waaronder in de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.