Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Renovlies Multiwand
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Behang voor nieuwbouw woning: de opties bij Multiwand

Wilt u een luxe behang laten aanbrengen in een nieuwbouw woning? Bij Multiwand is uw woning in goede handen! We zijn gespecialiseerd in diverse wandafwerkingen, waaronder nieuwbouw vliesbehang, renovlies en fotobehang en kunnen dit behang zowel leveren als vakkundig aanbrengen. Nieuwbouwwoningen zijn vaak gebaat bij sfeervolle wanden, die als mooie basis dienen voor de rest van de inrichting. Laat de experts van Multiwand een mooi dessin of renovlies aanbrengen in uw nieuwbouw woning en creëer zo een stijlvol interieur waar je U tegen zegt.

073 6444777Offerte

Luxe vliesbehang en renovlies voor nieuwbouw

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren we zowel voor bestaande woningen als nieuwbouw enkel vliesbehang van toonaangevende merken. Denk aan de unieke dessins van Cole & Son, Arte BN Wallcoverings, Vescom, Casamance en vele andere exclusieve merken. Door van een van deze merken vliesbehang in nieuwbouw toe te passen, krijgt de woning in één klap een flinke dosis sfeer. En de mogelijkheden qua kleur, motief en textuur? Die zijn met vliesbehang werkelijk eindeloos!

De tweede optie voor nieuwbouw is renovlies. Dit is een zeer praktisch, stevig en duurzaam behang voor nieuwbouw. De reden dat het vaak voor nieuwbouwwoningen wordt gekozen is dat het de muren extra stevigheid geeft en als perfecte ondergrond voor sauswerk dient. Het kan dan ook in elke gewenste kleur worden geschilderd. Door voor renovlies behang in nieuwbouw te kiezen, is het bovendien niet nodig de muren te laten stucen, wat behoorlijk kan schelen in het kostenplaatje.

Foto behang in nieuwbouwhuis

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher op het gebied van behang voor een nieuwbouw woning? Dan is het goed om te weten dat we naast vliesbehang en renovlies ook fotobehang op maat kunnen aanbrengen. In overleg kiezen we een foto die tot uw verbeelding spreekt, maar u kunt natuurlijk ook zelf een foto aanleveren. Fotobehang brengen we met grote regelmaat aan in bedrijfspanden, maar het is ook perfect als behang in een nieuwbouwhuis. Het is namelijk dé manier om een ruimte persoonlijk te maken en kan net zo ingetogen of juist excentriek als u zelf wilt.

Behang bij nieuwbouw laten aanbrengen

Wordt binnenkort uw nieuwbouwwoning opgeleverd en wilt u deze laten voorzien van luxe behang? Bij Multiwand hebben we een ruim aanbod behang voor nieuwbouw van alleen de beste merken. Uiteraard denken we graag met u mee over de gewenste sfeer en uitstraling, en kunnen we het behang ook vakkundig komen aanbrengen en (indien gewenst) overschilderen. De kosten voor renovlies behang voor nieuwbouw zijn afhankelijk van het gekozen design en in hoeverre de muren reeds behangklaar zijn. Bij nieuwbouw is het namelijk vaak noodzakelijk dat muren eerst verder worden afgewerkt alvorens behang kan worden aangebracht.

Benieuwd naar hoe we uw nieuwbouw woning met bijvoorbeeld renovlies behang naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn gevestigd in Den Bosch, maar tevens werkzaam in de rest van het land, zoals in alle onderstaande steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.