Succesvol opgeleverd

De afgelopen 20 jaar hebben wij onszelf op de kaart gezet als specialistisch en betrouwbaar bedrijf binnen alle vormen van wandbekleding. Met ons team hebben we dan ook talloze geweldige projecten succesvol afgerond.

Zie hier onder een kleine greep uit ons portfolio, waar we ontzettend trots op zijn:

  • Referenties

Bij dit prestigieuze project heeft Multiwand meer dan 35 soorten wandafwerking geleverd en aangebracht. Bestaande uit o.a. Renovlies met sauswerk, Vescom, Arte, Coating en speciale verfsystemen, Fotowanden, Koroseal en Elitis.

Het complete nieuwe Inntel Hotel, gelegen aan het centraal station van Utrecht, voorzien Arte wandbekleding en vele fotowanden op maat.

Bij dit hotel heeft Multiwand maar liefst 14.000m2 Fotobehang op maat geleverd en aangebracht en 2.000m2 Arte wandbekleding.

Bij de uitbreiding en renovatie van dit hotel heeft Multiwand alle hotelkamers en gangen voorzien van luxe wandbekleding (Arte)

Met veel trots hebben we de complete renovatie in het Paleis op de Dam mogen voorzien van exclusieve soorten wandbekleding.

Zowel de nieuwbouw van het zalencentrum als de complete renovatie van het restaurant, entree en keuken zijn behangen met diverse soorten exclusieve wandbekleding (Arte en fotowanden op maat)

Het nieuwe hoofdkantoor van Vodafone Ziggo, wat plaats biedt aan 1400 medewerkers, is voorzien van meerdere soorten Arte en Hooked on Walls wandbekleding.

Naast andere specialistische wandbekledingen zoals Akoestisch Vilt van EASY Noise Control B.V. en Vescom B.V. Onari, hebben we de kantoorruimtes ook voorzien van Naadloos Fotobehang op maat.

Vorige week hebben we de laatste werkzaamheden uitgevoerd bij de nieuwbouw en transformatie van Bergman Clinics B.V. in Rijswijk. Hier is in totaal zo’n 7000m2 luxe wandbekleding (ArteWalls en BN International B.V. ) en glasweefsel met sauswerk verwerkt door Multiwand.

In opdracht van Camelot Nederland hebben we in 44 appartementen en in de algemene ruimtes luxe wandbekleding geleverd en aangebracht van o.a. Vescom B.V.

Arnhem heeft er een mooi nieuw hotel bij, en wel het IBIS hotel midden op Centraal Station. Multiwand heeft hier alle hotelkamers voorzien van custom Fotobehang van Vescom.

“Voor vakwerk heb je specialisten nodig” Dit heeft Multiwand onderstreept bij het verwerken van exclusieve wandbekleding zoals Vescom B.V. Shannon in de 2 prachtige boetiek hotels ‘Le Marin’ en ‘Le Petit Marin’ in Rotterdam.

Het nieuwe en bestaande gedeelte hebben we voorzien van glasweefsel met sauswerk in verschillende kleuren en fotowanden op maat.

Het pand van HaynesPro, gevestigd in Engeland, is door Multiwand voorzien van meerdere fotowanden op maat om de huisstijl en het logo terug te laten komen op de wanden.

Deze nieuwbouw in het Nationaal park 'De Hoge Veluwe' is geopend door Z.K.H. Willem-Alexander! Multiwand heeft hier alle wanden en plafonds voorzien van renostuc en fijne glasweefsel inclusief verschillende kleuren. Daarnaast hebben we alle toiletgroepen en kleedkamers voorzien van een 2-componenten epoxy coating.

Bij de renovatie van dit stadskantoor hebben wij de werkplekken voorzien van verschillende soorten Vescom wandbekleding.

Dit restaurant, wat plaats biedt voor 700 gasten (!) is compleet behangen door Multiwand. Hier zijn zeer exclusieve materialen van diverse merken gebruikt en fotowanden op maat.

Het grootste Holiday Inn Express hotel van Europa staat in Amsterdam en is behangen door de vaklui van Multiwand. Verschillende soorten Vescom.

Diverse foto's van door Multiwand geleverde en aangebrachte XL Fotowanden.

Tivoli Vredenburg in Utrecht is een van ’s lands grootste concertgebouwen en biedt plaatst aan 5500 bezoekers. In het concertgebouw vormt geluid een bijzondere combinatie met de visuele indrukken die de bezoeker krijgt.

Het complete nieuwbouw gedeelte in het Erasmus mogen voorzien van 3 componenten-systemen en antibacteriële Vescom wandbekleding.

Diverse foto's van projecten waar we exclusieve wandbekleding hebben toegepast van onder andere Elitis, Arte, Vescom, York, Casamance, Designers Guild en meer

Al jarenlang is Multiwand de vaste partner van Pronto. Zo voorzien we ieder seizoen de sfeerwanden van een nieuwe look!

In totaal meer dan 20000m2 verschillende soorten Vescom, Glasweefsel, Fotoprints en Wapex verwerkt in deze 2 grote Wellness-hotel voorzieningen.

In Rotterdam IJsselmonde zijn drie nieuwe woontorens gebouwd ; de Blauwe-, Zilver- en Purperreiger. Twee torens bestaan uit huurappartementen met verschillende diensten zoals een restaurant, kapsalon, pedicure en een welness. Multiwand heeft alle woningen voorzien van een opgeschuimd vinylbehang, en alle gangen van glasweefselbehang.