Een greep uit onze afgewerkte of lopende projecten, waar we zeer trots op zijn:

Het complete nieuwe Inntel Hotel, gelegen aan het centraal station van Utrecht, voorzien Arte wandbekleding en vele fotowanden op maat.

Bij de uitbreiding en renovatie van dit hotel heeft Multiwand alle hotelkamers en gangen voorzien van luxe wandbekleding (Arte)

Met veel trots hebben we de complete renovatie in het Paleis op de Dam mogen voorzien van exclusieve soorten wandbekleding.

Het nieuwe hoofdkantoor van Vodafone Ziggo, wat plaats biedt aan 1400 medewerkers, is voorzien van meerdere soorten Arte en Hooked on Walls wandbekleding.

Zowel de nieuwbouw van het zalencentrum als de complete renovatie van het nieuwe restaurant, entree en keuken zijn behangen met diverse soorten exclusieve wandbekleding (Arte en fotowanden op maat)

Vorige week hebben we de laatste werkzaamheden uitgevoerd bij de nieuwbouw en transformatie van Bergman Clinics B.V. in Rijswijk. Hier is in totaal zo’n 7000m2 luxe wandbekleding (ArteWalls en BN International B.V. ) en glasweefsel met sauswerk verwerkt door Multiwand.

Het pand van HaynesPro, gevestigd in Engeland, is door Multiwand voorzien van meerdere fotowanden op maat om de huisstijl en het logo terug te laten komen op de wanden.

Deze nieuwbouw in het Nationaal park 'De Hoge Veluwe' is geopend door Z.K.H. Willem-Alexander! Multiwand heeft hier alle wanden en plafonds voorzien van renostuc en fijne glasweefsel inclusief verschillende kleuren. Daarnaast hebben we alle toiletgroepen en kleedkamers voorzien van een 2-componenten epoxy coating.

Dit restaurant, wat plaats biedt voor 700 gasten (!) is compleet behangen door Multiwand. Hier zijn zeer exclusieve materialen van diverse merken gebruikt en fotowanden op maat.

Diverse foto's van door Multiwand geleverde en aangebrachte XL Fotowanden.

Tivoli Vredenburg in Utrecht is een van ’s lands grootste concertgebouwen en biedt plaatst aan 5500 bezoekers. In het concertgebouw vormt geluid een bijzondere combinatie met de visuele indrukken die de bezoeker krijgt.

Het complete nieuwbouw gedeelte in het Erasmus mogen voorzien van 3 componenten-systemen en antibacteriële Vescom wandbekleding.

Diverse foto's van projecten waar we exclusieve wandbekleding hebben toegepast van onder andere Elitis, Arte, Vescom, York, Casamance, Designers Guild en meer

Al jarenlang is Multiwand de vaste partner van Pronto. Zo voorzien we ieder seizoen de sfeerwanden van een nieuwe look!

In totaal meer dan 20000m2 verschillende soorten Vescom, Glasweefsel, Fotoprints en Wapex verwerkt in deze 2 grote Wellness-hotel voorzieningen.

Exclusieve Vescom op 9 meter hoogte aangebracht.

Dit project hebben we mogen voorzien van 1000m2 Vescom Seneca, in opdracht van Manders Totaalbouw

In Rotterdam IJsselmonde zijn drie nieuwe woontorens gebouwd ; de Blauwe-, Zilver- en Purperreiger. Twee torens bestaan uit huurappartementen met verschillende diensten zoals een restaurant, kapsalon, pedicure en een welness. Multiwand heeft alle woningen voorzien van een opgeschuimd vinylbehang, en alle gangen van glasweefselbehang.