Een greep uit onze afgewerkte of lopende projecten, waar we zeer trots op zijn:

Met veel trots hebben we de complete renovatie in het Paleis op de Dam mogen voorzien van exclusieve soorten wandbekleding.

Het complete nieuwe Inntel Hotel, gelegen aan het centraal station van Utrecht, voorzien Arte wandbekleding en vele fotowanden op maat.

Tivoli Vredenburg in Utrecht is een van ’s lands grootste concertgebouwen en biedt plaatst aan 5500 bezoekers. In het concertgebouw vormt geluid een bijzondere combinatie met de visuele indrukken die de bezoeker krijgt.

Het nieuwe hoofdkantoor van Vodafone Ziggo, wat plaats biedt aan 1400 medewerkers, is voorzien van meerdere soorten Arte en Hooked on Walls wandbekleding.

Diverse foto's van projecten waar we exclusieve wandbekleding hebben toegepast van onder andere Elitis, Arte, Vescom, York, Casamance, Designers Guild en meer

Diverse foto's van door Multiwand aangebrachte XL Fotoprints.

Al jarenlang is Multiwand de vaste partner van Pronto. Zo voorzien we ieder seizoen de sfeerwanden van een nieuwe look!

Het complete nieuwbouw gedeelte in het Erasmus mogen voorzien van 3 componenten-systemen en antibacteriële vinylsoorten.

In totaal meer dan 20000m2 verschillende soorten Vescom, Glasweefsel, Fotoprints en Wapex verwerkt in deze 2 grote Wellness-hotel voorzieningen.

Exclusieve Vescom op 9 meter hoogte aangebracht.

Dit project hebben we mogen voorzien van 1000m2 Vescom Seneca, in opdracht van Manders Totaalbouw

In Rotterdam IJsselmonde zijn drie nieuwe woontorens gebouwd ; de Blauwe-, Zilver- en Purperreiger. Twee torens bestaan uit huurappartementen met verschillende diensten zoals een restaurant, kapsalon, pedicure en een welness. Multiwand heeft alle woningen voorzien van een opgeschuimd vinylbehang, en alle gangen van glasweefselbehang.

WKA-gegevens