Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Behang-werkzaamheden hotel

Projectbehang voor bedrijven en instellingen

Bent u op zoek naar een mooi projectbehang? Wij specialiseren ons in alle soorten wandbekleding. Het juiste behang creëert voor bedrijven en instellingen een aantrekkelijke en inspirerende omgeving, iets waar vaak nog veel in te halen valt. Er zitten nog veel meer voordelen aan projectbehang; zo maakt het een leefomgeving bijvoorbeeld een stuk persoonlijker. Projectbehang kan de laatste finishing touch zijn en transformeert binnen no-time uw (werk)ruimte.

073 6444777Offerte

Projectbehang voor horeca en hotels

Kent u dat gevoel dat wanneer u een restaurant, bar of hotel binnenloopt en gelijk enthousiast wordt door de ambiance? Dit is meestal hetgeen wat een eerste impressie bepaalt wanneer klanten de ruimte betreden. Horeca- en hoteleigenaren weten dan ook dat de sfeer van een ruimte bepalend is voor de algehele beleving van de klant. Het creëren van een bepaalde sfeer is vaak te danken aan de juiste wandbekleding, wat gelijk een hele ruimte kan omtoveren tot een unieke plek. Heeft u een bepaalde sfeer in gedachten voor uw hotel? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies voor het juiste projectbehang voor hotels of horeca!

Projectbehang voor scholen, ziekenhuizen en instellingen

Naast ons projectbehang voor horeca en hotels, zijn wij ook actief in scholen, ziekenhuizen en andere instellingen. In deze leefomgevingen komen mensen bij elkaar om samen te werken, leren en helen. Het is daarom extra van belang om een positieve sfeer te creëren. Het is bewezen dat het transformeren van muren in de juiste kleuren mensen kan inspireren en kalmeren.

Voor projectbehang voor scholen wordt vaak gekozen voor één of meerdere opvallende kleuren, omdat dat de creativiteit van de leerlingen positief beïnvloedt. Projectbehang voor ziekenhuizen is vaak wat neutraler, wat zorgt voor een vredige uitstraling. Dit met als doel patiënten en bezoekers zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Bij Multiwand weten we dat projectbehang voor een zorginstelling of leeromgeving van groot belang is voor het welzijn van de bezoekers. Daarom denken we graag met u mee over een geschikte optie en werken alleen met hoge kwaliteit materialen.

Luxe en exclusief behang voor de projectenmarkt

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en behang van topmerken, zoals Cole & Son, Arte, Casamance, Vescom en andere exclusieve merken. Het luxe projectbehang waarmee wij werken voor openbare ruimte, bedrijven of instellingen is gegarandeerd duurzaam en voldoet aan de strenge eisen die de projectenmarkt eraan stelt.

Projectbehang bestellen en laten aanbrengen?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van luxe projectbehang en kijken er naar uit om met u samen te werken! Onze diensten zijn in heel het land beschikbaar en kunnen worden toegepast op zowel kleine als grote projecten. Dit is een greep uit een aantal steden waar we een aantal mooie projecten hebben afgerond:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.