Scroll Top
Particulier
over-multiwand
Hoe het begon..
Ruim 50 jaar geleden pakte Gerrit Vos zijn eerste rol behang op en daarmee was een ‘vakgek’ geboren.

Na 25 jaar trouwe dienst besloot Gerrit zijn eigen onderneming te starten.

Op 1 januari 2000 gaf hij het startsein en legde daarmee zijn kennis, ervaring, hart en ziel in zijn Multiwand BV. Sindsdien is Multiwand toonaangevend en vooruitstrevend in het leveren en monteren van luxe wandafwerking en fotowanden op maat, maar ook de verwerking van glasweefsel en renovlies, behoren tot onze kerntaken.

We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn. Ditzelfde geldt voor onze private label producten, waarbij we uitsluitend werken met onze eigen soorten renovlies, glasweefsel en lijmsoorten zodat we steeds opnieuw onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Wat doen we
Zakelijk & Particulier

We zijn actief in hotels, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen en woningbouw in binnen -en buitenland waarbij we werken voor diverse B2B opdrachtgevers. Daarnaast zijn we er ook voor de particuliere klant. In onze showroom lichten we graag alle mogelijkheden toe voor de perfecte afwerking van iedere woning.

We ontzorgen van advies tot realisatie en zijn pas tevreden na een succesvolle oplevering van ieder project. Kijk voor ons uitgebreide dienstenpakket op ‘wat we doen’.

304613694
337223609
Bewezen vakmanschap

Inmiddels behoort Multiwand tot de grotere behangersbedrijven van het land en hebben we een portfolio opgebouwd waar we enorm trots op zijn: zelfs het Koninklijke Paleis op de Dam is behangen door de vakmensen achter Multiwand.

Maar ook op andere spraakmakende projecten zoals het Krasnapolsky Hotel, Van Der Valk Hotels, Marriott Hotel, de Efteling, Erasmus MC en vele anderen hebben we laten zien dat we grote capaciteit kunnen combineren met vakkundigheid.

Nieuwsgierig wat we zoal hebben opgeleverd in de afgelopen jaren? Bekijk hier onze projecten.

In de afgelopen twee decennia hebben wij een netwerk aan leveranciers om ons heen opgebouwd waardoor we u op alle vlakken een gepaste aanbieding kunnen doen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw wanden met de beste materialen en de meeste zorg worden bekleed.

Onze VCA-certificering bewijst ons streven naar betrouwbaarheid en veiligheid.

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.
De ondernemers achter Multiwand
gerrit
G.C.J. (Gerrit) Vos
Eigenaar
gerbert
G.C.J. (Gerbert) Vos jr.
Mede eigenaar