Behanger voordat behang ontdekt was..

Ruim 40 jaar geleden pakte Gerrit Vos zijn eerste rol behang op en daarmee was een ‘vakgek’ geboren. Na 25 jaar trouwe dienst besloot Gerrit zijn eigen onderneming te starten.
Op 1 januari 2000 gaf hij het startsein en legde daarmee zijn kennis, ervaring, hart en ziel in zijn Multiwand BV. Sindsdien is Multiwand toonaangevend in het verwerken van luxe wandafwerking en XL fotowanden, maar ook het leveren en aanbrengen van glasweefsel en renostuc behoren tot de kerntaken van onze vakmensen.

Inmiddels behoort Multiwand tot de grootste behangersbedrijven van het land en hebben we een portfolio opgebouwd waar we enorm trots op zijn: zelfs het Koninklijke Paleis op de Dam is behangen door de vakmensen achter Multiwand!
Maar ook Schiphol Airport, het l’Europe Hotel, Van Der Valk Hotels en Fitland XL zijn projecten waar we onze vakkundigheid hebben mogen laten zien.
In het afgelopen decennium hebben wij een netwerk aan leveranciers om ons heen opgebouwd waardoor we u op alle vlakken een gepaste aanbieding kunnen doen. 

Multiwand is leverancier en verwerker van alle soorten wandbekleding in zowel binnen- als buitenland. Wij zorgen voor een juiste dienstverlening op uw project.
Zo bent u ervan verzekerd dat uw wanden met de beste materialen en de meeste zorg worden bekleed!  

 

Onze VCA-certificering bewijst ons streven naar betrouwbaarheid en veiligheid. Alle medewerkers hebben een VCA-certificaat.