Behanger voordat behang ontdekt was..

Ruim 45 jaar geleden pakte Gerrit Vos zijn eerste rol behang op en daarmee was een ‘vakgek’ geboren. Na 25 jaar trouwe dienst besloot Gerrit zijn eigen onderneming te starten.
Op 1 januari 2000 gaf hij het startsein en legde daarmee zijn kennis, ervaring, hart en ziel in zijn Multiwand BV. Sindsdien is Multiwand toonaangevend en vooruitstrevend in het verwerken van luxe wandafwerking en fotowanden op maat, maar ook het leveren en aanbrengen van glasweefsel en renostuc  inclusief muurverf, behoren tot de kerntaken van onze vakmensen.

Inmiddels behoort Multiwand tot de grootste behangersbedrijven van het land en hebben we een portfolio opgebouwd waar we enorm trots op zijn: zelfs het Koninklijke Paleis op de Dam is behangen door de vakmensen achter Multiwand! 

Maar ook andere mooie referenties zoals het Krasnapolsky Hotel, Van Der Valk Hotels, Fitland XL, de Efteling, Erasmus Medisch Centrum en vele andere zijn projecten waar we onze vakkundigheid hebben mogen laten zien.

In de afgelopen twee decennia hebben wij een netwerk aan leveranciers om ons heen opgebouwd waardoor we u op alle vlakken een gepaste aanbieding kunnen doen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw wanden met de beste materialen en de meeste zorg worden bekleed. 

Onze VCA-certificering bewijst ons streven naar betrouwbaarheid en veiligheid. Alle medewerkers bezitten een VCA-certificaat.