XL fotowanden in verschillende texturen

Herkenbaar? Je hebt een bepaalde sfeer in gedachte voor de wanden van dat ene bijzondere project, in ieder detail moet het kloppen. Waar vind je een geschikte partner in het uitwerken, leveren en monteren van dit idee?

Vescom biedt digitaal geprinte wandbekleding en maakt het mogelijk om precies die ene sfeer te vertalen naar een prachtige print op maat.  Heb je zelf een dessin of foto in gedachten? Dan kijken zij of deze toereikend is voor de gewenste wand. Daarnaast bieden zij een beeldbank met zo’n 125 miljoen afbeeldingen. 

Ook voor projectspecifieke oplossingen leent de geprinte wandbekleding zich uitstekend. Denk aan de hospitality industrie, zorgsector, kantooromgevingen, retail interieurs en het onderwijs.

Welke textuur ook wordt gekozen, Vescom biedt iedere opdracht zekerheid van hoogwaardige kwaliteit: duurzaam, goed reinigbaar, brandwerend, bestand tegen krassen en stoten, veilig, kleur- en lichtecht.

Er kan een keuze worden gemaakt uit 7 verschillende ondergronden om de print op te drukken. Van mat en glad tot zijdelook of een ondergrond die lijkt op stucwerk. Het resultaat zal hoe dan ook adembenemend zijn. 

Er is een kamerhoge ondergrond, de Langor. Tot maar liefst 3.15m hoog en 30 m breed kan deze naadloos worden geprint. De samenstelling van polyester weefsel, tweezijdig gecoat met vinyl, maakt dat het product gemakkelijk 10 tot 15 jaar meegaat. 

In de fotogalerij hieronder worden de verschillende mogelijkheden qua ondergrond getoond. Via ons contactformulier kun je stalen aanvragen om het product in het echt te zien en te voelen of maak een afspraak voor een advies op maat. Bij ons in de showroom zijn de producten in grotere afmetingen te bezien.