XL fotowanden in verschillende texturen

Herkenbaar? Je hebt een bepaalde sfeer in gedachte voor de wanden van dat ene bijzondere project, in ieder detail moet het kloppen. Waar vind je een geschikte partner in het uitwerken, leveren en monteren van dit idee?

Vescom biedt digitaal geprinte wandbekleding en maakt het mogelijk om precies die ene sfeer te vertalen naar een prachtige print op maat.  Heb je zelf een dessin of foto in gedachten? Dan kijken zij of deze toereikend is voor de gewenste wand. Daarnaast … Lees meer

Wij stellen u graag voor: Anne

Sinds afgelopen maandag heeft ook onze schoon – dochter en -zus haar intrede gemaakt in het bedrijf. Wij zijn trots dat we haar mogen verwelkomen op kantoor. Anne heeft een achtergrond in de communicatie – en juridische sector en is eigenlijk ook een horeca gastvrouw in hart en nieren. Nu ze wat meer regelmaat zoekt , vinden wij het natuurlijk leuk dat ze zich toch aansluit bij het familiebedrijf. Anne zal uw aanspreekpunt zijn voor vragen over alles wat met … Lees meer

Pronto Wonen in voorjaarssferen

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Voor onze gewaardeerde klant hebben wij in de vestigingen Eindhoven en Uden weer de sfeerwanden voorzien van trendy behang. Wij stellen het natuurlijk zeer op prijs dat woonwinkels een zo compleet mogelijk beeld willen bieden aan hun klanten. Behang bepaalt toch, samen met de gordijnen en de vloerbedekking, de sfeer.  En mede dankzij de laatste trends is behang weer helemaal terug, het mag weer gezien worden! Zie hier een aantal leuke ideeën. 

Wilt u ook een … Lees meer

Vakmannen gezocht!

Vacature: collega’s gezocht!

Omdat we onze huidige klanten tevreden houden en daarnaast nieuwe klanten aantrekken, zijn wij continue op zoek naar wandbekleders die ons team kunnen versterken. Ervaring als behanger is in verband met de drukte een vereiste. Denk hierbij aan referentieprojecten met het aanbrengen van glasweefsel, texwerk, vinyl, Vescom, Arte, BN etc.
Ben jij degene die wij zoeken? Vul dan op deze pagina je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.Lees meer

Kloosterburen, Den Haag

In totaal komen er in Kloosterbuuren 118 nieuwe woningen die in fases worden gebouwd rondom het oude klooster. De woningen zijn verdeeld over vijf bouwblokken waarvan telkens één blok in de verkoop gaat. Als dat blok af is, start de voorbereiding voor het volgende blok. Hierdoor ontstaat steeds in een zeer korte tijd een nieuw stukje Kloosterbuuren waar nieuwe bewoners hun woonwensen kunnen waarmaken. Zo creëren we samen een prettige buurt om in te leven.

In opdracht van een nieuwe … Lees meer

SPM Shoes & Trade

‘Multiwand realiseert hoofdkantoor SPM Shoes & Trade’ In opdracht van Moonen hebben wij het hoofdkantoor –gevestigd langs de A59 t.h.v. Vlijmen – mogen voorzien van glasweefsel in verschillende kleuren en exclusief Vescom behang. In totaal is er zo’n kleine 2000 m2 glasweefsel met verf en 300 m2 Vescom verwerkt.

spm_nieuwkuijk_resized

 

 

 … Lees meer