Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
38030-7_goed
Scheuren in stucwerk
Behangen muur

Professioneel uw muren laten behangen

Wilt u professioneel uw muren laten behangen? Bij Multiwand bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in luxe muurafwerking voor binnen en werken uitsluitend met de beste kwaliteit behang. Of het nu gaat om nieuwbouw, hotels, scholen of zorginstellingen, het laten behangen van uw muren kan echt het verschil maken! Met ons eigen team aan professionals die gespecialiseerd zijn in de afwerking van muurbekleding, zijn alle projecten bij ons in goede handen.

073 6444777Offerte

Luxe muurbekleding voor binnen

De afgelopen jaren heeft behang een grote comeback gemaakt en wij begrijpen helemaal waarom. Wij leveren daarom uitsluitend luxe muurbekleding voor binnen, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Daardoor is ons behang niet alleen esthetisch aantrekkelijk en transformeert het een ruimte binnen no-time, maar is het ook een duurzame optie voor het afwerken van muren.

Muren in nieuwbouw laten behangen

Wilt u muren laten behangen in nieuwbouw? Dan is vooral glasvliesbehang geschikt. Deze stevige behangsoort kan allebei oneffenheden in de muren verbergen en geeft de muren extra stevigheid. Door de ‘werking’ van nieuwe woningen kan normaal behang soms scheurtjes vertonen, maar bij glasvliesbehang heeft u dat probleem niet. Muurafwerking voor binnen met behang gaat dus veel verder dan alleen de uitstraling en wij denken graag mee voor de beste muurbekleding voor nieuwbouw.

Muren laten behangen in horeca en hotels

Het professioneel laten behangen van muren in horeca of hotels, voegt een stukje sfeer en persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Dit draagt bij aan de sfeer en totale beleving van gasten. Uw muren laten behangen in een openbare ruimte, zoals horecagelegenheden of hotels, voegt niet alleen iets toe aan de decoratie, maar is ook een slimme zet om een eerste impressie en blijvende indruk achter te laten. Door de algehele ambiance van een ruimte, vergroot u de kans om gasten een onvergetelijke tijd te bieden. Van een gezellige koffiebar tot aan een chic restaurant, u kunt ons de muren laten behangen in elke ruimte, met een exclusief assortiment aan behang.

Muren laten behangen in scholen en ziekenhuizen

Muren laten behangen in scholen en ziekenhuizen is een goede oplossing voor het creëren van een passende omgeving. In scholen kan het geschikte behang de creativiteit van leerlingen ten goede komen, terwijl in ziekenhuizen het juist een rustige sfeer kan bevorderen. Muren laten behangen in een zorginstelling draagt bij aan een hygiënische omgeving omdat het gemakkelijk te onderhouden is. Voor elk doeleinde hebben wij de oplossing!

Specialist in muurbekleding en behang

Welk doel u ook voor ogen heeft, wij staan klaar voor het geven van persoonlijk advies over de juiste muurbekleding en behang. Met meer dan 25 jaar aan kennis, ervaring en het werken met een gespecialiseerd team aan mensen, bent u bij Multiwand aan het juiste adres om muren te laten behangen in elke woning of (bedrijfs)ruimte. Geen project is te gek!

Voor meer informatie en het inzien van een aantal van onze projecten, kunt u een kijkje nemen op onze website. Veel van onze succesvolle projecten zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in onder andere de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.