Renovlies en Glasweefsel behang compleet systeem

Momenteel ongekend populair en het meest toegepaste product voor  nieuwbouw woningen en gebouwen: renovlies en glasweefsel. We leggen je graag uit wat de belangrijkste verschillen zijn en wat de voordelen zijn van deze producten:

Renovlies behang en glasweefsel zijn technisch dezelfde materialen, echter verschillen deze van structuur. Bij glasweefsel kan worden gekozen uit het middel, fijn of grove ‘ruitje’. 

Renovlies is van hetzelfde materiaal, maar glad van structuur waardoor dit  hét perfecte alternatief is stucwerk. Renovlies kent vele voordelen en is momenteel dan ook razend populair in nieuwbouw woningen.

Wij passen op al onze projecten ons private label merk toe voor glasweefsel, renovlies én lijm. Zo kunnen we iedere keer opnieuw de kwaliteit van onze producten waarborgen. Vervolgens werken we het af met een professionele muurverf in iedere gewenste kleur. 

Het renovlies en glasweefsel behang brengen we geheel naadloos aan. Vervolgens kitten we alle inwendige hoeken af en maken we het geheel compleet met één of twee lagen muurverf. Zo ben je verzekerd van een naadloze en strakke afwerking voor de wanden!

 

Hieronder zetten we de voordelen en toepasbaarheid graag op een rijtje:

  • Compleet systeem voor de afwerking van de wanden;
  • Het is scheur-overbruggend, waardoor het uitermate geschikt is voor nieuwbouw projecten;
  • Glasweefsel en renovlies zijn brandvertragend en geluiddempend;
  • Combinatie van de beste soorten lijm, glasweefsel / renovlies en  muurverf in iedere gewenste kleur;
  • Glasweefsel en renovlies wordt afgewerkt met muurverf wat resulteert in een naadloos en strak eindresultaat;
  • Scherp geprijsd ten opzichte van andere wandafwerking systemen;

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen voor alle varianten van glasweefsel behang inclusief bijbehorende muurverf.