Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Renovlies Multiwand
Scheuren in stucwerk
Renovlies wand

Glasvlies behang: de eigenschappen, voordelen en kosten

Glasvlies behang is één van de afwerkingen waar we bij Multiwand in zijn gespecialiseerd. En dat is niet zonder reden. Het is namelijk een hele praktische behangsoort, die zeer veelzijdig in te zetten is. Met het brede scala aan structuren en ontwerpen is het geschikt voor veel verschillende interieurstijlen, en zowel voor particulieren als bedrijven en instellingen.

Een van de nadelen van dit materiaal is dat je glasvliesbehangen beter niet zelf kunt doen. Los van dat de vezels de huid kunnen irriteren, vereist het aanbrengen van glasvlies behang een professionele aanpak. Bij Multiwand kunt u een professionele glasvliesbehanger inschakelen, zodat u er zeker van bent dat de banen recht en vrij van luchtbellen en oneffenheden worden aangebracht.

073 6444777Offerte

De voordelen van glasvlies behangen

Glasvlies behang staat bekend om zijn duurzaamheid en robuuste karakter. Het is perfect voor muren die oneffenheden vertonen, omdat het wat dikker is dan normaal behang en de glasvezels zorgen voor een stabiele structuur. Vooral in nieuwe constructies is dit handig. Door te kiezen voor glasvlies behangen krijgen nieuwe muren extra stevigheid en hoeven deze niet in hun geheel te worden afgewerkt. Zo bespaart u kosten op bijvoorbeeld stucwerk.

Glasvliesbehang: perfect voor nieuwbouw

In nieuwbouwprojecten is glasvliesbehang een uitstekende keuze, vanwege het vermogen om kleine oneffenheden in muren te camoufleren. Nieuwe muren vertonen vaak kleine gebreken en onvolmaaktheden, die met een standaard behang of een simpele schilderbeurt moeilijk te verdoezelen zijn. Deze stevige behangsoort biedt een gelijkmatige en strakke afwerking en versterkt zelfs de muren, wat glasvliesbehang voor nieuwbouw een ideale keuze maakt.

Glasvliesbehanger gezocht?

Het correct aanbrengen van glasvlies behang vereist vakmanschap en precisie. Het is dan ook een vaardigheid die vaak onderschat wordt. Zonder enige ervaring glasvlies behangen kan resulteren in luchtbellen, loslatend behang, lelijke naden en zelfs scheuren. Zonde van uw tijd, maar ook van de kostbare materialen! Met een glasvlies behanger van Multiwand weet u zeker dat de muur snel en vakkundig wordt afgewerkt en het behang niet op den duur zal loslaten. Een investering die zichzelf terugbetaald dus.

Glasvliesbehang: de kosten en ons werkgebied

Bij Multiwand hangen de kosten voor glasvliesbehang af van het aantal vierkante meters en de gekozen behangsoort. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We leggen u dan alles uit over onze werkwijze en sturen een offerte met de glasvliesbehang prijs inclusief materialen en het aanbrengen door een professional.

Dankzij ons uitgebreide team kunt u ons in het hele land inschakelen om glasvlies behang te laten aanbrengen. We hebben onder andere reeds vele klanten – zowel particulieren als bedrijven – mogen helpen in onder andere de volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.