Scroll Top
specialisten in alle WANDBEKLEDING
Renovlies Multiwand
Renovlies wand
Renovlies

Renovlies aanbrengen bij projecten in vele branches

Bij Multiwand zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies op projecten in diverse sectoren. Of het nu gaat om horecagelegenheden, hotels, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen of openbare ruimtes, wij staan garant voor een professionele en duurzame afwerking van uw wanden.

073 6444777Offerte

Waarom renovlies laten aanbrengen?

Renovlies laten aanbrengen is ideaal voor een praktische wandafwerking, die vervolgens naar wens kan worden overgeschilderd. Het materiaal staat bekend om zijn scheuroverbruggende eigenschappen, waardoor het bestand is tegen kleine bewegingen in de structuur en het voorkomen van verdere scheurvorming. Bovendien is renovlies brandvertragend, wat bijdraagt aan de veiligheid van iedere ruimte. De strakke en gladde afwerking die renovlies biedt, is perfect voor het creëren van een stijlvolle en uitnodigende sfeer in elke omgeving. Tel daarbij op dat het de perfecte basis is voor sauswerk en stucwerk in veel gevallen overbodig wordt en u snapt dat renovlies vaak in de projectenmarkt wordt toegepast. Het is ook onderhoudsarm, wat betekent dat het langdurig zijn kwaliteit behoudt zonder veel inspanning. Dit maakt het aanbrengen van renovlies bij projecten een kosteneffectieve oplossing voor zowel de korte als de lange termijn. Wij hebben al bijna 25 jaar ervaring en kunnen renovlies naadloos aanbrengen en overschilderen in een kleur naar keuze.

Aanbrengen van renovlies in hotels en horeca

In de horeca is een praktische wandbekleding met een professionele look van essentieel belang. Het moet gasten een warm en welkom gevoel geven, terwijl het ook makkelijk in onderhoud moet zijn. Doordat renovlies behang overgeschilderd wordt, is het in elke mogelijke kleur af te werken. Onze service voor het aanbrengen en overschilderen van renovlies in de horeca zorgt voor een strakke, naadloze afwerking die ideaal is voor het creëren van een gastvrije, maar professionele sfeer.

Voor hotels bieden we renovlies wandbekleding die iedere kamer een gevoel van luxe en comfort kan geven. Onze expertise in het aanbrengen van renovlies in hotels zorgt ervoor dat het materiaal voldoet aan de hoge eisen van de hotelomgeving, of het nu gaat om zakelijke gasten of toeristen die uw stad komen bezoeken. Verschillende vooraanstaande hotels hebben al gekozen voor onze diensten, waaronder het Van Der Valk hotel in Venlo en het Inntel Hotel in Utrecht.

Renovlies laten aanbrengen in scholen

Scholen profiteren enorm van wandbekleding die zowel veilig als visueel aantrekkelijk is. Het aanbrengen van renovlies in scholen zorgt voor een omgeving die bevorderlijk is voor leren en ontwikkelen, met een afwerking die duurzaam én onderhoudsvriendelijk is. En dat in elke gewenste kleur!

Renovlies in zorginstellingen en ziekenhuizen: hygiënisch en duurzaam

In zorginstellingen en ziekenhuizen is hygiëne van essentieel belang. Het aanbrengen en schilderen van renovlies in zorginstellingen en ziekenhuizen biedt een oplossing die niet alleen gemakkelijk schoon te houden is, maar ook bijdraagt aan een rustgevende en veilige omgeving voor patiënten en personeel.

Renovlies aanbrengen in de openbare ruimte

Of het nu gaat om een gemeentehuis, bibliotheek of een ander groot project, het aanbrengen van renovlies in openbare ruimtes zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke afwerking die bestand is tegen intensief gebruik. Renovlies aanbrengen in de openbare ruimte is niet alleen ideaal vanwege de duurzaamheid, maar ook omdat het kan worden aangebracht op verschillende soorten ondergronden, zoals beton, stucwerk en gipsplaten.

Kiest u ervoor om de experts van Multiwand renovlies te laten aanbrengen en (desgewenst) te sausen? Dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en altijd een esthetisch aantrekkelijk resultaat. We zijn actief in heel Nederland, onder andere in de onderstaande steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Maastricht
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht


337223611
Bewezen vakmanschap

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een portfolio opgebouwd in binnen -en buitenland waar we ontzettend trots op zijn. Als gespecialiseerd bedrijf van ‘contract wallcoverings’ hebben wij onder andere de volgende projecten succesvol opgeleverd:

Gerrit Vos
We werken met ons eigen team van bijna 20 vakmensen welke we zelf opleiden en allemaal VCA-gecertificeerd zijn.